Więc czy twoje to tylko koło D z grubszą obręczą? O ile mi wiadomo, nie ma modelu Corsa "D".
Też tak myślałem, ale kto wie, strona internetowa The Gaurdian nie jest zbyt jasna. Kiedyś wydawało się, że oferowali wybór różnych grubości obręczy dla wszystkich swoich kół, ale mówią mi, że nie oferują już tej opcji, ale zamiast tego wszystkie koła są grubsze. Ile..... kto wie. Myślę, że chciałbym mieć jedno z ich kół, ale nie jestem gotów strzelać w ciemno za 500 dolarów.
Paul
Szczerze mówiąc, nie jestem pewien, co masz na myśli, mówiąc "Corsa". Spędziłem kilka tygodni, wysyłając e-maile tam i z powrotem z Angelosem z Gardiann Design, aby sfinalizować projekt koła i myślałem, że wspomniał tam gdzieś Corsa. (związane z grubością obręczy, tak mi się wydawało) Usunąłem wszystkie te e-maile, więc nie mogę sprawdzić.
Jeśli chodzi o grubość obręczy, jestem prawie pewien, że mogłem wybrać standardową, nieco grubszą obręcz lub grubą obręcz. Zajęło kilka e-maili, aby dowiedzieć się o grubości obręczy. Obawiałem się, że grubsze koło zablokuje mi widok na wskaźniki na desce rozdzielczej, zwłaszcza prędkościomierz!
Wybrałem nieco grubszą obręcz i nadal widzę wszystkie wskaźniki. Czarna skóra na górze i na dole, perforowana skóra Ferrari Rosso po bokach i przeszycia Ferrari Rosso. Początkowo chciałem, aby szew między czerwonym i czarnym był prostopadły do obręczy, ale po obejrzeniu wielu zdjęć kierownic zdecydowałem się na szew poziomy.